З 8 жовтня 2020 року, ТОВ «Завод Решіткового Настилу» запустив цех з виготовлення нової лінійки продукції, а саме арматурної сітки.

З 8 жовтня 2020 року, ТОВ «Завод Решіткового Настилу» запустив цех з виготовлення нової лінійки продукції, а саме арматурної сітки.

Доки в Україні ще популярною залишається в’язка арматури на об’єктах, будівельна галузь в довколишніх країнах уже давно використовує готову арматурну сітку, яку лиш залишається змонтувати. Адже, арматурна сітка значно дешевша та міцніша у виготовленні й застосуванні.

Завод Решіткового Настилу пропонує своєму споживачу арматурну сітку з діаметром прутка від 5 до 16 мм., та виготовленням ширини карти сітки за осями крайніх прутків від 2 до 6 м. по довжині, та від 1.2 до 2.75 по ширині. При цьому, кратність кроку поперечного прутка без крокового регулювання 1 мм. від 50 мм. до 400 мм, а повздовжнього – від 100 до 150 мм., та кратне їм.

Зварні сітки виготовляються із прокату арматурного методом контактного точкового зварювання в місцях пересічення повздовжніх та поперечних прутків у двох взаємно перпендикулярних напрямках на високотехнологічному та високоточному сучасному обладнанні.

Ми пропонуємо арматурні сітки з низьковуглецевої сталі наступних марок:
–    Вр-1 – холоднодеформована;
–    А ІІІ 20 Г 2 С – гарячекатана;
–    А ІІІ 25 Г 2 С – гарячекатана;
–    А 240 – гарячекатана;
–    А 400 С – гарячекатана;
–    А 500 С – гарячекатана;
–    В 500 С – холоднодеформована.

Дивіться також

Членство в Торгово-промисловій палаті України