28 Травня, 2019

з 4 по 7 червня у Києві відбудеться найбільша агропромислова виставка в Україні, загальною площею більше ніж 34000 кв.м. На цій виставці будуть представлені близько 1300 учасників, які поділені на 17 тематичних експозицій, починаючи від технологій вирощування, захисту та збереження рослин і закінчуючи сільськогосподарською технікою та інноваціями у агро-будівництві.

Літо, чудова пора для подорожей, зустрічей і приємного спілкування! Та для когось це початок будівельних робіт, пошук сільсько-господарської техніки, впровадження автоматизації, управління GPS і GIS технологій, вибір технологій вирощування, захисту та збереження рослин та прийняття інших важливих рішень. Усі ці питання Ви можете вирішити, відвідавши наймасштабнішу аграрну виставку України, яка відбудеться з 4-го по 7-ме червня в Києві, за адресою: пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

Враховуючи масштаби та кількість потенційних відвідувачів виставки, яких налічується близько 83000 людей, Завод решіткового настилу ZRN з радістю бере участь у цій події. Запрошуємо усіх аграгіїв, які планують будувати елеватори, заводи по переробці та зберігання сільсько-господарських культур на знайомство та плідне спілкування, де ми на живому прикладі покажемо усі переваги решіткового настилу і доведемо, що на ринку немає аналогів, які були б кращі ніж наші оцинковані решітки по:
•    Технічних і функціональних параметрах;
•    Естетичних параметрах;
•    Ціні.

Також запрошуємо до цікавих професійних дискусій  проектні організації і будівельні фірми, які активно проектують та будують агро-промислові обєкти і шукають найкращі сучасні рішення, які стосуються надсилосних та транспортні галереї, майданчиків для обслуговування, робочих та норійних веж, сходових маршів, завальних ям тощо. Чекатимемо Вас з Вашими проектами, ідеями та питаннями у павільйоні 9а, місце №119.
Контактний телефон: 099 101 67 31.

До зустрічі в Києві!

Дивіться також

Зернові технології 2019: інноваційні рішення для агропромислового комплексу